Afspreken?

  • Home
  • Behandelingen
  • PMU

Permanente make-up

Met permanente make-up kan ik je wenkbrauwen op natuurlijke wijze voller, breder, dunner, strakker of donkerder maken of de wenkbrauw zelfs liften. Kortom,  ik kan je wenkbrauwen een andere vorm geven. Ook kunnen eventuele littekentjes gecamoufleerd worden en te dun ge√ępileerde wenkbrauwen weer mooi gemaakt worden. Permanente make-up voor de wenkbrauwen is een uitkomst voor mensen die het lastig vinden om een gelijkmatige wenkbrauw te tekenen. De hairstroke wenkbrauw is een zeer gewilde techniek. Er is keuze uit verschillende soorten technieken:

01 kopieSoorten technieken

Hairstroke:Met de hairstroke wenkbrauw techniek worden hele fijne haartjes getekend, waardoor niemand ziet dat het permanente make-up is.

Ombre-wenkbrauw:Een nieuwe trend is de Ombre-wenkbrauw waarbij de aanzet van de wenkbrauw in een lichtere teint en luchtiger wordt aangebracht dan de buik en de staart van de wenkbrauw.

Schaduw methode:Voor de wat oudere dames, of dames met een wat zachter gezicht is de schaduwtechniek het mooiste. Hiermee wordt de wenkbrauw mooi vol, zacht en poederig.

De behandeling

03 kopieHet pigmenteren van de wenkbrauwen gebeurt in 2 behandelingen. De reden hiervoor is dat de pigmenten, in tegenstelling tot inkt waarmee gepigmenteerd wordt, transparant zijn. Door de kleur te stapelen, net als bij waterverf, intensiveren we de kleur. Een andere reden waarom je 2 keer terug moet komen is dat we echt in de lederhuid willen werken, dit is de huidlaag waarin de permanente make-up uiteindelijk vervaagt.

Het is de bedoeling dat je eens in het jaar of twee jaar terugkomt voor een nabehandeling, om je permanente make up te onderhouden. Doe je dat niet, dan kun je er ongeveer op rekenen dat je permanente make up vijf jaar zichtbaar is. Het is dus eigenlijk semi-permanent.

Wil je weten of permanente make-up ook iets voor jou is, bel dan gerust voor een gratis intake afspraak. Dan teken ik je wenkbrauwen en pas na jouw goedkeuring worden ze gepigmenteerd.

Hairstrokes na de 1stebehandeling

 

Ombre na 2debehandeling

 

 

Schaduwmethode na de 1stebehandeling

 

 

Eyeliner

Een eyeliner kan de wimpers voller laten lijken en zorgt voor een  verzorgde blik. Met een eyeliner van permanente make-up kun je het oogpotlood links laten liggen.

Eyeliner na de 1stebehandeling

 20190524 204904 20191015 093118

 

Maak een afspraak

Omdat je van je wenbrauwen houdt.