Afspreken?

  • Home
  • Behandelingen
  • Body sugaring

Body sugaring

Body sugaring is ontharen met behulp van een suikerpasta ook wel suikerhars genoemd. “Sukar” Sugaring is een zachte, veilige, effectieve, alternatieve en natuurlijke methode van ontharen. Er worden geen ontharingsstrips gebruikt, zoals bij harsen. Het haar wordt verwijderd bij de wortel en komt zachter terug. Dat betekent dat de haarfollikel, na regelmatig ontharen, na verloop van tijd gaat krimpen. Bij regelmatig ontharen is het minder pijnlijk en de restanten hoef je alleen maar af te wassen met lauw water of weg te vegen met een vochtig doekje.

Het regelmatig ontharen met body sugaring leidt tot sterk verminderde haargroei en de haren komen elke keer dunner terug. Dit leidt op langere termijn tot een definitieve ontharing.

Body Sugaring is zacht en veilig, een unieke methode om iedere lichaamsdeel te ontharen met gebruiksklare Suikerpasta. Body Sugaring, is minder pijnlijk qua ontharen, dan harsen met bijvoorbeeld hot wax. Suiker maakt uw huid namelijk zachter en voorkomt beschadigingen en/of allergische huidreacties.

Duurzaam ontharen

Holiday Sugarpaste (suikerpasta) is duurzaam, dit 100% natuurlijk product is biologisch afbreekbaar. Holiday Sugarpaste bevat geen citroenzuur en is daarmee zeer huidvriendelijk. U heeft minder tot zelfs geen uitslag, geen of minder rode puntjes en een zeer snel herstel.

De 10 voordelen van Body Sugaring ten opzichte van harsen:

*100% natuurlijk en geschikt voor elk huidtype

*De haren komen zachter terug, bij regelmatige behandelingen komen er zelfs bijna geen haren terug

*Kleinere kans op ingegroeide haren

*Naast het ontharen heeft de suikerpasta ook een peelende werking wat weer ten goede komt van de huid

*Body Suger is desinfecterend

*Body Suger is niet heet, de temperatuur van de suger pasta staat gelijk aan de lichaamstemperatuur.

*Minder pijnlijk

*Kan op alle delen van het lichaam worden toegepast

*De haren blijven langer weg

*De behandeling kan na 3 weken (vanaf 1.6mm) al herhaald worden

*Het verwijderen van de restjes is huidvriendelijk ( af te wassen met lauw water of een Vochtig doekje

 

Nadelen van body sugaring

Body sugaring kent niet of nauwelijks nadelen. Het is echter wel mogelijk dat na een body sugaring behandeling de huid soms geïrriteerd en een beetje rood kan zijn. Dit zal normaliter ongeveer binnen 24-48 uur verdwijnen. Het wordt dan ook aangeraden om de huid na een body

sugaring behandeling in te smeren met een vochtinbrengende crème, lotion of bodymilk. Voor de rest zijn er wel een aantal zaken waar u rekening mee moet houden na een behandeling, die leest u in de paragraaf: aanbevelingen.

 

Aanbevelingen over body sugaring

Kies niet voor een body sugaring behandeling als u last heeft van spataderen, couperose of een door de zon verbrande huid.

Stap niet onder een hete douche na een body sugaring behandeling aangezien dit de gevoeligheid van de huid zal vergroten.

De eerste vierentwintig uur na een behandeling dient u de navolgende zaken te vermijden: deodorants, make-up of geparfumeerde zeep op de onthaarde huid en absoluut niet zonnebaden of onder de zonnebank gaan liggen.

Maak een afspraak

 

Omdat je van heerlijke gladde benen houdt.